'Zorgt voor overzicht'

‘Organizing zorgt voor behoud van productiviteit voor de organisatie en preventie van ziekte als gevolg van stressklachten’

‘Praktisch organiseren van je ruimte, tijd en middelen zorgt voor evenwicht!’

‘Door de bomen het bos weer zien’

‘Opruimen kost minder tijd dan zoeken’

‘Werkdruk en ziekte nemen af na begeleiding van een professional organizer’

’Organizen is méér dan opruimen! Het is je leef- en werkplek zó inrichten, dat die jouw leven dient en niet andersom!’

Heb je moeite om structuur in al je spullen aan te brengen? Hebben veel dingen in je huis niet echt een vaste of logische plek? Zitten de lades in je kasten vol met spulletjes en ben je vaak het overzicht kwijt? Zijn er ruimtes in huis waar je liever niet komt omdat het vol staat met spullen en weet je niet waar je moet beginnen? Samen pakken we dit aan met een methodiek passend bij jouw persoon, budget en huishouden.

Dubois Organizing helpt je bij het:

 • logisch en vindbaar opbergen van je spullen en/of administratie
 • opruimen en (re) organiseren van je huis
 • goed organiseren van je huishoudelijke taken
 • opzetten of ordenen van je administratie
 • overzicht krijgen op je agenda en (vrije)tijdsbesteding
 • in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven
 • begeleiden bij een verhuizing of een herinrichting van huis (bijvoorbeeld bij verkoop)kantoor aan huis.
 • begeleiding van nabestaanden bij het opruimen van het huis bij het overlijden van een naaste

Is er sprake van een gezinssituatie/samenwoonsituatie, denk dan ook aan de volgende punten:

 • betere afspraken en taakverdeling onderling te maken
 • een overzichtelijke dag-, week-, en/of maandplanning te maken voor het hele gezin

Thuis

Ben je het overzicht kwijt door administratie, de vele e-mails en afspraken? Wil je weer tijd besteden aan die dingen die er echt toe doen? Wil je je spullen weer terug kunnen vinden. Wil je een ruimte anders inrichten? De praktijkgerichte training van Dubois Organizing helpt jou in korte tijd meer ruimte te realiseren. De één-op-één training is geheel afgestemd op jouw wensen.

Werkwijze
Een goede klik is ontzettend belangrijk. Daarom werk ik altijd met een intake. Hier bespreken we samen, en eventueel met een derde wat je wensen zijn en welke verwachtingen we naar elkaar hebben. Ook hier bepalen we hoeveel tijd we nodig hebben en wat de doelstellingen zijn voor de training. Uiteraard kan de duur van het traject tijdens de training te allen tijde verlengd worden.

Trainer/personal organizer:
Karen Bos

Ja, ik wil meer info / een intake

Zorg

Heb je vanuit een achtergrond (ADHD, autistisch spectrum, hersenaandoening) moeite om structuur aan te brengen of te behouden, maar hier wel sterke behoefte aan, dan kan ik je ondersteunen door de één of meerdaagse training. Dit kan op het vlak van je thuisadministratie, maar ook hoe je je keukenkastjes, de schuur of je huiskamer hebt ingedeeld.
In tijdsblokken die we inplannen gaan we samen aan de slag. We sorteren spullen en zorgen dat je opbergplekken logisch zijn.

Samen zorgen we voor jouw fijne thuis of werkomgeving.

Werkwijze
Een goede klik is ontzettend belangrijk. Daarom werk ik altijd met een intake. Hier bespreken we samen, en evt. met iemand erbij wat je wensen zijn en welke verwachtingen we naar elkaar hebben. Ook hier bepalen we hoeveel tijd we nodig hebben en wat de doelstellingen zijn voor de training. Uiteraard kan dit tijdens de training te allen tijde verlengd worden.

Trainer/personal organizer:
Karen Bos

 

Ja, ik wil meer info / een intake

Dubois Student

Ben je student en loop je er steeds tegenaan dat je achter de feiten aanloopt, veel op het laatste moment moet doen, de focus weleens verdwijnt van studie naar uitgaan, bijbaantjes en laat je je afleiden door sociale media…
Wil je de kans verkleinen studievertraging op te lopen, wil je stressvermindering….

Mijn ervaring als stage en studiebegeleider op de Hogeschool Groningen, als Intern Begeleider en directielid van een Daltonschool kan jou helpen structuur aan te brengen in jouw eigen leerstijl. Samen maken we planningen, leer je prioriteiten te stellen, inschattingen te maken voor werkstukken en e.e.a. te agenderen. Op deze manier ontdek je jouw leerstijl en hoe je je hieraan vast kan houden.

Werkwijze
Een goede klik is ontzettend belangrijk. Daarom werk ik altijd met een intake. Hier bespreken we samen, en evt. met een derde wat je wensen zijn en welke verwachtingen we naar elkaar hebben. Ook hier bepalen we hoeveel tijd we nodig hebben en wat de doelstellingen zijn voor de training. Uiteraard kan de duur van het traject tijdens de training te allen tijde verlengd worden.

Trainer/personal organizer:
Karen Bos

Ja, ik wil meer info / een intake

Digitale structuursessies

Kun je je mails niet terug vinden, loopt je inbox vol, kan je adressen niet terug vinden? In deze sessie structureren we je digitale post. We gaan een systeem ontwikkelen waarbij je je mails op goede wijze ordent en terug kan vinden.

Na deze training heb je:

 • overzicht in je mail
 • systeem in aangemaakte mappen
 • een planning voor het verwerken van je digitale post

Trainer/ professional organizer:
Karen Bos

Ja, ik wil meer info / een intake