Diensten

Dubois Organizing is er voor Coaching- Organizing én Dagvoorzitterschap...

Waar komt die samenhang vandaan?

Door de jaren ervaring in mijn praktijk bleek er bij een aantal cliënten naast behoefte in persoonlijke ontwikkeling ook behoefte te zijn aan structuur in hun privé en/of werk omgeving.

Het ordenen van hun omgeving in combinatie met het ordenen van hun gedachten en hier richting aan te geven bleek een win-win situatie. Deze wijze van ordening noemt men professional organizing en gezien de positieve versterking van het op orde hebben van zowel gedachten als het op orde hebben van de naaste omgeving deed mij besluiten me hier eveneens in op te laten leiden. 

Door de vele situaties en casussen die in de loop der jaren de revue zijn gepasseerd in mijn praktijk zijn er legio voorbeelden, achtergronden en wetenswaardigheden te delen die een inzicht geven voor bedrijven op personeelsgebied. Door deze kennis en mijn liefde voor het presenteren op beurzen, de spreekbuis zijn voor bedrijven heb ben ik eveneens dagvoorzitter voor bedrijfsbijeenkomsten, kennissessies etc. 

Scroll naar beneden en ga op onderzoek uit wat ik voor jou kan betekenen!

Wil jij gebruik maken van 'de diensten van Dubois'? 
Neem hier contact met me op!

Coaching

Je zit met een vraag maar weet het antwoord niet. Dat kan zowel persoonlijk als op het werkvlak zijn. Vaak hangt dit ook weer samen met elkaar. Voorbeelden zijn: – je weet niet goed wat je wilt, – hoe kom ik weer in mijn kracht? – het gaat niet lekker op mijn werk, – onzekerheid,wat is mijn perspectief? – piekeren – Ik ben niet tevreden met mezelf en / of met wat ik doe Ik help jou focus te krijgen om je vragen beantwoord te krijgen...

WESS-Werk & Studie Statushouders-

Wat eind 2016 begon als een vrijwilligburger initiatief (door Pauline Grünberg) om statushouders te helpen met het vinden van duurzaambetaald werk of een studie, werd in oktober 2018 een Pilot voor de gemeenteLopik. We helpen statushouders met informati een ondersteunen hen bij het vinden van hun weg naar een zelfredzame toekomst.Samen zetten we een stip op de horizonen kijken welke stappen nodig zijn om daar te komen. Bedrijven die statushouders in dienst nemen worden ook door Wess begeleid. We fungeren als klankbord en denken mee, om te zorgen dat de samenwerking goed verloopt.

Professional Organizing

Hoe breng je, en vooral, hoe houd je orde in de werkzaamheden? Het creëren van orde in de activiteiten kan veel tijd, geld en stress schelen. Professional Organizers kunnen je hierbij helpen.

Dagvoorzitter en Workshops

Je wil je personeelsdag of symposium goed regelen. Daar hoort een goede gastspreker bij...Door mijn ervaring veel te spreken, op beurzen te staan, als achtergrond docent ben, kun je met mij prima in gesprek hoe jouw dag eruit kan komen te zien. Zie mij als een soort ceremoniemeester, die het welkomstwoord voor haar rekening neemt, de gastsprekers aankondigt en lees verder-->>