Klant & Kwaliteit

Als coach vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen èn goed te weten hoe cliënten en klanten de trainingen/sessies ervaren. Hieronder zie je hoe ik dit doe en waar ik mijn kennis en kwaliteit vandaan haal en behoud. Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen, dus laat me gerust weten als je iets tegenkomt wat jou prikkelt. Ook sta ik open voor samenwerkingen.

Wil je jouw zichtbaarheid vergroten in het segment dat raakvlakken heeft met die van mij?
En versterken we elkaar? Dan nodig ik je graag uit om een gastblog te schrijven.

Mail je tips of vragen hier.

Kwaliteit, hoe behoud ik het?

Als coach & counselor hecht ik grote waarde aan kwaliteit. Omdat coach in Nederland een vrij beroep is wil ik me onderscheiden in kennis, ervaring en opleiding. Ik ben aangesloten bij beroepsgroepen als NOBCO en NBPO om mijn kennis en accredaties te kunnen waarborgen en jij zeker kunt zijn van goede kwaliteit.

Scholing en Training, wat doe ik zelf?

Om mezelf te blijven ontwikkelen ten behoeve van jou ben ik altijd bezig met scholing in de vorm van trainingen, bijeenkomsten en opleidingen. Onderstaand een overzicht van opgedane kwaliteiten.

Samenwerken & Netwerken

Ik vind het belang te weten wat er in het bedrijfsleven speelt, m.n. op het gebied van personeel. Dit is belangrijk om te weten, omdat ik werknemers/ leidinggevenden kan ondersteunen bij vraagstukken omtrent loopbaan...