Samenwerken & Netwerken

Ik vind het belang te weten wat er in het bedrijfsleven speelt, m.n. op het gebied van personeel. Dit is belangrijk om te weten, omdat ik werknemers/ leidinggevenden kan ondersteunen bij vraagstukken omrent loopbaan, stress, duurzame inzetbaarheid, balans, kwaliteit, samenwerking enz. Om in gesprek te blijven met deze bedrijven en te weten wat er in hun sectoren speelt op het gebied van coaching behoeften, ben ik aangesloten bij diverse ondernemersorganisaties.
 
VIHIJ (Vereniging Industrie en Handel IJsselstein)
DOUW (Delende Ondernemers Utrechtse Waarden) 

Partners

Ik werk veel samen met o.a. SpecialistenNet. Zij bieden voor elk doel mentale hulp en coaching. Dit houdt in dat ik diverse life -en loopbaantrajecten alsmede bedrijfsmaatschappelijke interventies voor hen uitvoer bij diverse klanten als CapGemini, Alliander, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Windesheim, Rijnstate Ziekenhuis, Arriva, Abrona etc.
Is het bedrijf waar jij werkzaam bent hier aangesloten, vraag in jouw aanmelding naar coach Karen Bos.
Wil je weten of het bedrijf waar jij werkt ook afspraken heeft met SpecialistenNet? Neem gerust even contact met me op en ik zoek het voor je uit.

Een andere partner met wie ik werk, is ZO Schoon.
Zij zorgen voor een praktische oplossing waardoor cliënten tijd, energie en geld besparen. En tegelijkertijd op duurzame wijze hun kantoor, bureau, thuisomgeving e.d. opgeruimd en schoon kunnen houden. De samenwerking komt voort uit 2 aspecten die in de waarden van beide bedrijven aanwezig zijn:
'Een opgeruimde en schone omgeving zorgt voor rust in het hoofd.' (Dubois)

'Een schone planeet zonder dat we het milieu om zeep helpen.' (Zo Schoon).

Deze samenwerking heeft geresulteerd in een fijne korting jou op weg te kunnen helpen! Klik hier hiernaast en ontvang op alle producten 10% korting bij gebruik van de kortingscode DUBOIS op de afrekenpagina!