Dagvoorzitter en Workshops

Spreker & Dagvoorzitter- Events &Workshops

Door mijn ervaring veel te spreken, op beurzen te staan, als achtergrond docent ben, kun je met mij prima in gesprek hoe jouw dag eruit kan komen te zien. 

Zie mij als een soort ceremoniemeester, die het welkomstwoord voor haar rekening neemt, de gastsprekers aankondigt en de verschillende onderdelen van het congres aan elkaar praat.
Uiteraard is van belang welke toon gezet mag worden tijdens de dag, waar ligt de focus, welke luchtigheid is gewenst? Allemaal vragen die van belang zijn om de dag op rolletjes te laten verlopen.

Lezingen en Workshops
Als ervaren coach verzorg ik graag een onderdeel van jullie dag, dit kan in de vorm van een lezing, een workshop of andere vorm. 
Heb jij een evenement, een beurs of een bijeenkomst met topics als stress- burn out- prioriteiten stellen- omgang met personeel-vitaliteit-valkuilen en prioriteiten, samenwerken? Dan ben ik er graag voor je!

Workshops in samenwerking met andere partijen
Het organiseren van een teamdag doe ik eveneens door het inzetten van andere versterkende en verbindende elementen.Je hebt hier keuze uit sportief, creatief en kennis aanbod. Door op de verschillende gebieden een aanbod te doen, zorg je voor afwisseling en betrokkenheid in jouw organisatie!  
 

Ook niet onbelangrijk
Als ondernemer heb ik vele contacten die ik in kan zetten om mee te kunnen denken met de nodige diensten die nodig zijn om de dag geslaagd te maken. Zowel praktisch als inhoudelijk denk ik graag met je mee.

Klik hier om een vrijblijvend gesprek aan te vragen