Referenties

Ik ben trots op het werk dat ik mag doen voor mijn klanten. Met veel respect en toewijding probeer ik iedere dag het beste van mijn talenten in te zetten ten behoeve van mijn cliënten en cliënten van SpecialistenNet.

Ik laat hen graag zelf aan het woord over de ervaring met mij.....

Wil je ook een referentie achterlaten, dat kan je hier doen.
We houden hierin uiteraard rekening met jouw privacy.

Ha Karen,

Ik wil je langs deze weg bedanken en aangeven dat ik zie dat A. erg veel baat heeft gehad bij jouw begeleiding. Mijn complimenten!

Hartelijke groet,
S. -Teamleider-

Hoi Karen,

Dank voor het verslag en alle hulp die ik van jou heb gehad. Mijn complimenten en waardering voor de manier van werken en met name het inlevingsvermogen en deskundigheid. Mede dank zij de hulp, voel ik mij begrepen en geholpen om uit mijn situatie te komen en verder te werken aan een betere toekomst.

Hartelijke groet,
T. -kwaliteitsadviseur-

Beste Karen,

Voel me heel positief en heb genoeg energie. Zoals ze bij jullie zeggen, ik zit weer in de flow ;)


Hartelijke groet,
J. – Coördinator Onderwijs-

Ha Karen,

Ik vond het heel fijn om met je te praten. Het negatieve gevoel dat ik had is flink omhoog gekrikt...positief dus!

Hartelijke groet,
D. - Productiemedewerker-

Fijne aanpak. Goeie opbouw. Helemaal super  dat Karen zelf ondernemer is en ze me heeft geholpen met mijn businessplan. Top!

J. -sr. Marketing Advisor-

Fijne combinatie tussen praktische tips, onderbouwd met vragenlijsten die ik invulde en een luisterend oor. Veel begrip dank je! -onderwijsspecialist-

Karen Bos is voor mij van onschatbare waarde geweest in mijn herstel proces. Door haar heb ik weer grond onder mijn voeten gekregen met een dosis humor er gratis bij. De samenwerking tussen mijn bedrijfsarts, mijn werkgever en SpecialistenNet heeft voor mij heel goed gewerkt. Een betere interventie had ik mij echt niet kunnen wensen.

-Manager Corporate Comm.-

Top: omgeving en oprecht luisterend oor door Karen -docent HBO-

Tijdens mijn re-integratie ben in gestart met een coaching traject bij Karen. De nuchtere en praktische aanpak die Karen hanteert maken de sessies ontzettend fijn. Het persoonlijke contact en de betrokkenheid van Karen maken de coaching uniek en passend voor de situatie en persoon waar het om gaat. Handvatten die in de praktijk goed uitvoerbaar zijn reikt Karen regelmatig aan waardoor je ook echt aan de slag kunt in de praktijk. Coaching met een persoonlijke en vrolijke noot, dat is hoe ik de coaching van Karen zou omschrijven!

Karen, je bent een kei in het voorhouden van een spiegel. Ik vond het ontzettend leerzaam om dit traject met jou te doorlopen.

Groeten,

  1. -Teamleider-2023
Karen heeft een van onze medewerkers met veel succes gecoacht. Onze medewerker is echt verder gekomen in haar ontwikkeling. Karen is een erg prettige persoon waar ik fijn mee kan samenwerken. Door haar nuchtere en doelgerichte aanpak past zij ook goed bij onze organisatie. A – Manager HR en Planning
A.G.