Kwaliteit, hoe behoud ik het?

Als coach & counselor hecht ik grote waarde aan kwaliteit. Omdat coach in Nederland een vrij beroep is wil ik me onderscheiden in kennis, ervaring en opleiding en ben ik als NOBCO (Nederlandse Orde van beroepscoaches) coach gecertificeerd.

Middels deze aansluiting werk ik met de GLOBAL Code of of Ethics. Ook is EMCC onderdeel van het lidmaatschap. Dit is een inclusieve organisatie voor allen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van kwaliteit en het verder ontwikkelen van coaching en mentoring 

Verder ben ik aangesloten bij de NBPO, Nederlandse Vereniging van Profesional Organizers. Ook dit is ter verdieping en het delen van vakkennis die weer ten goede komen aan jou. 

Ik maak tijdens mijn sessies gebruik van evaluatie instrumenten als monitoring en intervisie. Met de Coaching Monitor krijgen coaches, coachees en opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van mijn coachtrajecten. Op deze wijze hoop ik voor jou het beste te zijn en je bij te kunnen staan in jouw proces. 

Dubois Organizing werkt samen met  o.a. SpecialistenNet Psychologie. Dit houdt in dat ik diverse life en loopbaantrajecten voor hen uitvoer. Wil je weten of het bedrijf waar jij werkt ook afspraken heeft met SpecialistenNet Psychologie? Neem gerust even contact met me op en ik zoek het voor je uit.