Over Karen Bos

Over Dubois Organizing

Ik stel me graag aan je voor, weten wie je coach wordt is van belang tijdens het traject dat we samen aangaan. Ik zorg voor veiligheid en vertrouwen zodat je je op je gemak voelt. Ik heb de beschikking over verschillende coachings-technieken en samen met jou bepaal ik wat het beste bij jou past. Als het kan werken we praktisch en taakgericht en als het nodig is gaan we de diepte in. Je leert jezelf beter kennen en dat kan confronterend zijn.

Mijn werkwijzen zijn voor een groot deel gebaseerd op uitgangspunten van de positieve psychologie. Dat betekent bijvoorbeeld meer kijken naar wat wel werkt dan naar de oorzaken van een probleem.

Ik vertel je graag over mijzelf en mijn bedrijven.

Mijn naam is Karen Bos, oprichter en eigenaar van het bedrijf Dubois Organizing. Voorheen was ik o.a. leidinggevende en docent in het onderwijs. Dit heeft me veel kennis opgeleverd, ben ik me bewust wat een leerproces met zich meebrengt en kan ik me verplaatsen in de vele situaties waarin een mens zich kan bevinden. Eveneens heb ik o.a. (commerciële en niet commerciële) functies gehad in de reisbranche en uitzendbranche. Deze combinatie van werkervaringen zorgt voor een open blik en inlevingsvermogen in de gestelde hulpvragen van mijn cliënten. Daarbij ben ik gewend om met diverse doelgroepen te werken. Hulpvragen zijn onder andere...

►Help mij in beweging te komen

►Help mij een koers uit te zetten voor mijn toekomst

►Help mij meer balans/grip te krijgen

►Help mij meer structuur op te zetten

Vragen die we in het traject samen aangaan!

Iedereen wil immers goed en over het algemeen ontspannen kunnen functioneren op het werk, maar ook thuis! Jij toch ook? 
De weg er naar toe is echter vaak anders; iemand kan stress ervaren, de werkverdeling kan lastig zijn, er ontstaat een verandering in de thuissituatie. Allemaal punten die van invloed zijn op hoe jij je voelt en of je in staat bent lekker te werken en te kunnen functioneren. 

Wil je nog meer van mijn achtergrond en/of ervaringen weten, kijk dan even op https://www.linkedin.com/in/karen-bos/

Opdrachtgevers
Mijn opdrachtgevers zijn divers; scholen, ZZP-ers, MKB en de grotere accounts, waaronder Het Openluchtmuseum Arnhem en 24-uurs apotheek Waterland.
Ik werk veel samen met SpecialistenNet en voer daar de coachingstrajecten voor o.a. Alliander, Liander, Qirion, Capgemini, Circet, QTerra, Zonnehuisgroep Vlaardingen, Kenter, Rijnstate, Randstad, BouwHogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht, Arriva...en 
Maar ook particulieren en (startende) ondernemers weten de weg naar Dubois Organizing te vinden. Naast 1-op-1 coaching geef ik op (inter)actieve wijze voorlichting over bovenstaande gebieden organisatiebreed. Rode draad bij al deze opdrachten zijn de vraagstukken rondom het overkoepelend thema;


Lekker Werken & Lekker Leven


 

Antwoorden
Wat doe ik dan, waarin help ik jou om jouw hulpvraag te kunnen beantwoorden? Ik begeleid jou middels gesprekken, oefeningen en opdrachten. Zodat je beter in je vel zit, beter weet waar je behoeftes liggen, weten wat je kwaliteiten zijn, waar je uitdagingen liggen, hoe je beter kunt ontspannen…bewuster keuzes kan maken!

Actualiteit
Ik vind het van belang om actueel te blijven in mijn vakgebied en jou dus op de beste manier kan coachen. Daarom ben ik aangesloten als NOBCO coach en heb ik diverse studies gedaan rondom het thema coaching; Loopbaan Coaching , NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Professional Organizing, ACT (Acceptatie en Commitment Therapie)en Systemisch Werken (een taal erbij) 

En… blijf ik altijd om me heen kijken hoe ik mijn kennis ten behoeve van jou, de cliënt of coachee kan uitbreiden.


Passie
Naast Dubois Organizing heb ik een andere onderneming die is voortgevloeid uit passie en waar ik al meer dan 20 jaar met veel plezier mijn vrije tijd aan besteed. www.beleefsuriname.nl.  Ik geef presentaties en voorlichtingen aan zowel particulieren als bedrijven die meer willen weten over Suriname voor vakantie of anderszins. De opbrengsten hiervan komen deels ten goede aan het leesonderwijs te Suriname. 


Door de bomen het bos weer zien
De combinatie van de kennisgebieden ‘Coachen en Suriname’ * heeft geresulteerd in een samenwerking tussen beide bedrijven; waar kan je immers beter leren door de bomen het bos weer te zien? Juist...in de jungle! Ik neem je letterlijk mee op een reis waarin je jezelf en de wereld om jou heen (her)ontdekt!

 

Nieuwsgierig geworden, neem hier contact op