en zoek...een coach voor een personeelslid/leden


Hoewel openheid bijzonder goed kan werken om ruimte te creëren op alle niveaus, blijft het initiatief en de controle over openheid en de mate daarin altijd bij degene die wordt gecoacht. Dat is prettig voor de diegene die gecoacht wordt, omdat veel problemen die zich op de werkvloer gaan uiten een persoonlijke voedingsgrond hebben. En effectief voor mij als coach, door alle facetten van iemand te weten, kunnen we gebeurtenissen en uitdagingen beter in perspectief plaatsen. In die zin zijn werk en privé onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Hybride Coaching
Door de huidige tijd, de maatregelen omtrent Corona, werk ik met diverse vormen van begeleiding: online, telefonisch, thuisopdrachten en face-to-face. Dit stem ik graag met je af. Het afwisselen van diverse vormen van coaching kunnen op deze wijze efficiënt en doelgericht worden uitgevoerd, waardoor je snel en doeltreffend geholpen wordt.

Coaching heeft alleen effect als je je op je gemak voelt bij je coach, als er een klik is en we beiden het gevoel hebben dat ik je verder kan helpen.
Daarom is een kennismaking essentieel en altijd gratis, online of telefonisch. 

Indruk krijgen wat de aanpak is? Neem hier een kijkje. Uiteraard is ieder mens en bedrijf anders en zal besproken worden wat de beste aanpak voor jou of jouw bedrijf is.

Klik hier of bel 06-50612847 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.