'Zorgt voor overzicht'

‘Organizing zorgt voor behoud van productiviteit voor de organisatie en preventie van ziekte als gevolg van stressklachten’

‘Praktisch organiseren van je ruimte, tijd en middelen zorgt voor evenwicht!’

‘Door de bomen het bos weer zien’

‘Opruimen kost minder tijd dan zoeken..ook in je hoofd'

‘Werkdruk en ziekte nemen af na begeleiding van een goede (!) coach..'

’Organiseren is méér dan opruimen! Het is je leef- en werkplek zó inrichten, dat die jouw leven dient en niet andersom!’ Enne, dat werkt ook door in de bovenkamer'

Werkwijze

Nadat u telefonisch of via de website contact heeft gezocht met Professional Organizer maken we een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis of op uw werkplek.

 1. Intake
  Tijdens de intake bespreken we uw situatie en maken we de hulpvraag zo helder mogelijk. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en is geheel vrijblijvend. De kosten hiervoor bedragen 30 euro en gaat u over op een sessie/traject dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.
 2. Offerte
  Naar aanleiding van het intakegesprek ontvangt u een offerte waarin de afgesproken werkzaamheden, de geschatte tijd en de kosten duidelijk worden vermeld.
 3. Aan de slag
  Als u akkoord gaat met de offerte maken plannen we de hoeveelheid sessies in.. Tijdens de sessies wordt u stap voor stap begeleid om uw doel te bereiken.
 4. Evaluatie
  Na afloop van de sessies bekijken en evalueren we het eindresultaat.  Na 2 maanden vindt er een telefonische terugkoppeling plaats om de aandachtspunten nog eens door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.
 5. Belangrijk om te weten
  Het spreekt vanzelf dat ik zorgvuldig en discreet met uw opdracht en de uitvoering hiervan om zal gaan.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00.
In overleg werken we in de avonduren of weekenden.
Voor het weekend geldt een toeslag van 10% op het tarief.

Werkgebied

Het kantoor van DuBois Organizing is gevestigd in IJsselstein, provincie Utrecht. Mijn werkgebied bevindt zich in een straal van 100 km rondom deze plaats.

*Met grote regelmaat ben ik echter te vinden in de Kop van Overijssel. Bent u woonachtig in het noordelijke deel van Nederland, dan kunnen we uiteraard kijken of onze samenwerking haalbaar is.

Particulier

Particulieren €95,- per sessie incl. btw

Reiskosten en -tijden tot 10 km (enkele reis)  zijn hierbij standaard inbegrepen. Bij langere reisafstanden en/of reistijden brengt Dubois Organizing € 0,21 per gereden km.

Zakelijk

€110,- ex btw  per sessie p.p.
€ 895,- ex btw per lezing/presentatie

Op basis van de intake wordt een offerte uitgebracht.
Reiskosten en -tijden tot 10 km (enkele reis) zijn standaard inbegrepen. Bij langere reisafstanden en/of reistijden brengt Dubois Organizing € 0,21 per km.

Trainingen zijn in principe persoonsgebonden. Mochten er meer medewerkers een traject willen ontvangen, dan zullen we dit afstemmen en aanpassen in kosten.

Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden.