Blogs voor jou, omdat jij lekker wil leven, lekker wil werken!

Blogs

17 maart 2021

Blog´Top 10 Pullfactoren´

Pull watte? Pull factoren zijn redenen om als werknemer voor een bepaalde werkgever te kiezen. Met andere woorden, wat is jouw drive om bij die ene werkgever aan de slag te gaan. Wat is jouw drive? Welke smaak geef jij prioriteit, ga je voor de topping of de inhoud?

19 februari 2021

Blog 'Werkgeluk'

Werkgeluk, waar vind je dat (in)?' Werkgeluk is een steeds belangrijker thema. Wellicht heeft de corona pandemie dat wel versterkt. Je zit thuis, je zit een bubble, je hebt minder fysiek contact met collega's, met klanten... Je lijkt meer/intensiever na te denken of je nog wel gelukkig bent in jouw werk. Leuk dat nadenken, maar doe je er ook iets concreets mee?

1 februari 2021

Blog ‘Kwaliteiten heeft iedereen’

Maar wat zijn ieders kwaliteiten en maken we daar goed gebruik van? Een vraag die leerzaam is voor jezelf en voor de mensen met wie je werkt. Vaak maken we echter niet vaak genoeg gebruik van elkaars kwaliteiten. We zijn meer bezig met het uitvoeren van taken die we MOETEN afvinken.

16 juli 2020

‘Een goede coach is te vertrouwen’

Als coach ben ik continue op zoek naar waardevolle informatie. Dit kan gaan over nieuwe inzichten , maar ook over het coachen zelf, hoe er tegen het vak wordt aangekeken. Interessante artikelen deel ik graag met je. Onderstaand stuk kwam ik tegen op coaching.nl en herken ik mij in als coach, daarom deel ik dit graag met je!

30 juni 2020

Blog 'Hoe bereid ik het gesprek met mijn leidinggevende voor?'

Eens in de zoveel tijd komt ie weer, een gesprek met je leidinggevende…Veel mensen ervaren dit als spannend, soms weten ze niet wat de agenda van zo’n gesprek is, wat ze moeten zeggen...

16 juni 2020

Blog ‘Zou een coach wat voor mij zijn?’

Er kunnen allerlei redenen zijn om een coachingstraject te volgen. Je hebt op een of andere manier het gevoel de draad kwijt te zijn, geen overzicht te hebben, je vraagt je af of je baan nog wel bij je past. Het kan dus gaan om een vraag op het gebied van jouw loopbaan, lees verder-->>