Loopbaan

 

Loopbaan coaching

Voel je je leeg en uitgeput na een werkdag? 
Haal je weinig voldoening uit je werk? 
Worstel je met relaties op de werkvloer? 
Heb je het idee er niet alles uit te halen, terwijl je dat juist zo graag wilt?

Ik help je in beweging te komen … door samen op zoek te gaan naar antwoorden, op zoek te gaan naar werkgeluk. Op zoek te gaan naar hoe jij weer lekker kan werken. 
Wat zijn je behoeften? Zijn die volkomen duidelijk of zijn ze niet zichtbaar? 
Welke persoonlijke kwaliteiten bezit jij? 
Welke talenten heb je en hoe kun je deze optimaal inzetten? 
Begeef jij je momenteel in de juiste bedrijfscultuur? 

Allerlei vragen die ik in mijn praktijk tegenkom en dat zijn er veel. Soms kom je er dan ook niet uit in je eentje en is het prettig om hier met een onafhankelijk persoon over te sparren.
  
Soms heb je het gevoel stil te staan in jouw ontwikkeling op werkgebied. Het slurpt energie, terwijl je juist energie van je werk wilt krijgen!
Misschien is het voor jou wel dat je voelt dat je niet jouw kwaliteiten benut, terwijl er wel een verlangen is om dit in te zetten. Maar wat zijn die kwaliteiten dan en hoe zet je ze in?

Het kan ook zijn dat je in je werk steeds tegen zaken aanloopt en voelt dat je daarin iets te ontwikkelen hebt. Denk aan het werken aan communicatiestijlen, het leren loslaten , altijd ja zeggen terwijl je het niet kan waarmaken, het vergroten van je assertiviteit. Door dergelijke elementen aan te pakken, hier bewuster van te zijn verbetert je samenwerking met collega’s en komt het werkplezier weer naar boven.  Je bent krachtiger en hebt duidelijker voor ogen wat je vanuit je behoeften in een baan zoekt. 

Hybride Coaching
Door de huidige tijd, de maatregelen omtrent Corona, werk ik met diverse vormen van begeleiding: online, telefonisch, thuisopdrachten en face-to-face. Dit stem ik graag met je af. Het afwisselen van diverse vormen van coaching kunnen op deze wijze efficiënt en doelgericht worden uitgevoerd, waardoor je snel en doeltreffend geholpen wordt.

Coaching heeft alleen effect als je je op je gemak voelt bij je coach, als er een klik is en we beiden het gevoel hebben dat ik je verder kan helpen.
Daarom is een kennismaking essentieel en altijd gratis, online of telefonisch. 

Indruk krijgen wat de aanpak is? Neem hier een kijkje. Uiteraard is ieder mens en bedrijf anders en zal besproken worden wat de beste aanpak voor jou of jouw bedrijf is.

Klik hier of bel 06-50612847 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.