Stress


Omgaan met stress. Hoe gaat dat?

Gezonde stress geeft je een energie boost. Maar heb je te maken met ongezonde stress? Dan ervaar je teveel onaangename spanning. Ineffectief en ongezond. Je raakt uit balans. Je ervaart overbelasting op je werk en/of privé. Op den duur blijven de gevolgen niet uit.
Zonder dat je het misschien direct merkt, krijg je allerlei vage lichamelijke en psychische klachten. Daarbij veranderen ook je gedrag en gevoelens. Eigenlijk verlies je beetje bij beetje de controle.

De volgende signalen die ik veel in mijn praktijk tegenkom en die je misschien bekend voorkomen: je bent oververmoeid, opgejaagd, vergeetachtig, somber, reageert kortaf, gaat wellicht meer eten, roken, drinken, je bent steeds verkouden, slaapt slecht. Je hebt concentratieproblemen, kampt met maagklachten, spierpijn, hoofdpijn enzovoort.

Maak je op zo’n moment geen pas op de plaats? Herken je meerdere bovenstaande signalen? De kans dat je overspannen thuis komt te zitten of een burn-out oploopt groeit. Gelukkig kun je er zelf wat aan doen. Bijvoorbeeld door een coach in de arm nemen. Ik ga graag aan de slag met je.

Hybride Coaching
Ik werk met diverse vormen van begeleiding: online, telefonisch, thuisopdrachten en face-to-face. Dit stem ik graag met je af. Het afwisselen van diverse vormen van coaching kunnen op deze wijze efficiënt en doelgericht worden uitgevoerd, waardoor je snel en doeltreffend geholpen wordt.

Coaching heeft alleen effect als je je op je gemak voelt bij je coach, als er een klik is en we beiden het gevoel hebben dat ik je verder kan helpen.
Daarom is een kennismaking essentieel en altijd gratis, online of telefonisch. 

Indruk krijgen wat de aanpak is? Neem hier een kijkje. Uiteraard is ieder mens en bedrijf anders en zal besproken worden wat de beste aanpak voor jou of jouw bedrijf is.

Klik hier of bel 06-50612847 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.