Het geschenk voor dit jaar

Tip 'Hybride werken'

'Hybride bijeenkomsten'...een aantal jaren terug voor velen een onbekende term, maar nu de Coronamaatregelen versoepelen en er in vele bedrijven gesprekken gaande zijn hoe ze nu toch moeten omgaan met dat thuiswerken en op kantoor zijn...

'Hybride bijeenkomsten' is bestemd voor iedereen die bijeenkomsten ontwerpt en begeleidt en daarbij als doel heeft dat deelnemers actief meedoen, goede resultaten behalen en er energie van krijgen. Een must voor trainers, voorzitters, (actieve:)teamleden, docenten en facilitators. Het is praktische gids voor effectief en sprankelend samenwerken, zo de ondertitel luidt...!

Je krijgt tips, tools en praktische werkvormen aangereikt voor online en hybride bijeenkomsten die zorgen voor energie, betrokkenheid én effectiviteit in de interactie. Hoe werk je op een inspirerende manier samen? Welke soorten bijeenkomsten zijn er en welke kies je wanneer? Hoe zorg je voor betrokkenheid en energie? Waar moet je vooraf aan denken bij het organiseren en faciliteren van hybride bijeenkomsten? Welke technische mogelijkheden zijn er, zonder dat het ingewikkeld wordt? En ook: welke werkvormen zet je in? Hybride bijeenkomsten is bestemd voor iedereen die bijeenkomsten ontwerpt en begeleidt en daarbij als doel heeft dat deelnemers actief meedoen, goede resultaten behalen en er energie van krijgen.

bestel hier

*hier bestel je online bij jouw lokale Libris boekhandel

bestel hier algemeen

*hier bestel je bij een online webwinkel