Eindelijk een goede schoonmaaktip

Schoonmaaktip 'Makkelijk Mooi en Duurzaam'

"Vroeger" Oei en zo oud ben ik toch nog niet:) maakten velen schoon op een vaste dag, met chemische middelen en had je een hele kast nodig voor alle soorten en maten flessen schoonmaakmiddel. Veel tijd, geld en energie om het maar kort door de bocht samen te vatten.

Zo Schoonmaak helpt mee om tijd, geld en energie te besparen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. En uit eigen ervaring weet ik dat de produkten goed zijn...en handig:


♦Ik hoef geen zware schoonmaakflessen bij de boodschappen te doen, heb de flessen (die een leven lang meegaan, hervulbaar!), hoef er dus ook niet bij na te denken dat schoonmaakmiddel op is. (Yes, weer wat ruimte extra in mijn hoofd:)

♦ Doordat de flessen een mooi design hebben zet ik ze in de ruimte waarvoor ze bestemd zijn. Het is zichtbaar waardoor je de ruimtes thuis (badkamer, keuken, sanitair, woon/slaapkamers) schoonhoudt in plaats van schoonmaakt.
(je gedrag verandert; je houdt jouw omgeving schoon in kleinere stapjes en laat schoonmaakklussen minder snel groot worden!)

♦ Maar ook op kantoor werkt Zo. Een spray op de toilet, bij de bureaus, de keuken en iedereen kan zo opgeruimd en schoon zijn dag afsluiten...en iedereen kan het bijhouden, gedeelde verantwoordelijkheid is toegankelijker en makkelijker!

♦ Doordat het makkelijk is (mix it-spray it- wipe it) en je niet eerst een sopje hoeft te maken, emmertje mee moet slepen e.d. is het voor alle gezinsleden een makkie om te doen. 

♦ Het systeem werkt met navulzakken (voor een jaar genoeg). Er is dus minder transport nodig (denk aan de zware flessen die merendeels bestaan uit water en zwaar in gewicht zijn).
En olé ik bespaar ruimte, want heb voor het hele huis 4 navulzakken en 4 flessen (sprayflacons) in mijn kastje. 

♦ Het geeft een veilig gevoel wanneer je huishouden ook bestaat uit kleine kinderen. Niets zo angstig als je kleintje aan een chemisch schoonmaakmiddel heeft gezeten! Zo bestaat uit natuurlijke produkten, dus die paniek kun je afvinken...

Al met al, je merkt, ik ben enthousiast over het product en over de mensen die dit product hebben ontwikkeld. Vanaf heden hebben we een samenwerking opgestart en dat vieren we met een mooi aanbod.

Vul bij de betaalomgeving op de website van ZO de kortingscode DUBOIS in en ontvang 10% korting op het gehele assortiment!! Van duurzame schoonmaakmiddelen tot de doekjes tot aan de designhouders!

Go for it ...enne veel plezier met schoonhouden zou ik zeggen...!

*Dit is een pakket voor een jaar lang een schoon huishouden. Deze bestaat uit 4 navulzakken, 4 forever bottles en 4 microvezeldoeken.

Heb jij of iemand die je kent wat extra ondersteuning nodig bij het op orde brengen van het kantoor of huishouden, klik hier!

 

 
 

 

Ja, ik wil korting, rust èn een schone omgeving!