Het geschenk voor dit jaar

Boekentip: 'Leven met pijn'

Een op de vijf volwassenen in westerse landen heeft last van chronische pijn. Gewrichtsaandoeningen en nek- en rugklachten zijn de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. Dit soort pijn brengt beperkingen met zich mee die de kwaliteit van leven aantasten. Onderzoek wijst uit dat psychische stoornissen en klachten veel vaker voorkomen bij mensen met pijn.

Het Boom Hulpboek Leven met pijn is een combinatie van psycho-educatie en oefeningen, gebaseerd op mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze combinatie wordt regelmatig gebruikt bij innovatieve behandelingen binnen revalidatiecentra voor mensen met chronische pijn. De mindfulness-oefeningen en de ACT-methode uit het succesvolle Boom Hulpboek Voluit leven zijn in dit Boom Hulpboek Leven met pijn toegespitst op mensen met pijnproblemen.

Je kan het boek via onderstaande button bestellen. Let wel even op: bestel niet het ebook dat is het boek voor de behandelaar die je kan begeleiden bij de verwerking van dit boek. Is niet noodzakelijk, maar kan erg prettig zijn.
Bestel dus het fysieke zelfhulpboek, hier kun je eveneens in werken.

Over de auteur(s):
Martine Veehof en Karlein Schreurs zijn specialisten op het gebied van chronische pijn (en ACT), Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen hebben zich verdiept in ACT en mindfulness. Zij schreven eerder het Boom Hulpboek Voluit leven.

bestel hier

*hier bestel je online bij jouw lokale Libris boekhandel

bestel hier algemeen

*hier bestel je bij een online webwinkel